Indelingen Elnagh Campers 2023

Bekijk hier een overzicht van de plattegronden van alle Elnagh modellen in 2023, de compacte Elnagh E-Van (buscamper), de complete Elnagh Baron (alkoof en halfintegraal), de luxe Elnagh T-Loft (halfinegraal) en de exclusieve Elnagh Magnum (integraal).

Lees meer...

Elnagh E-Van: ruime keuze in buscampers

De Elnagh E-Van is de serie compacte buscampers van dit Italiaanse A-merk. Keuze uit 3 lengtes: 5,41, 5,99 en 6,36 meter, van korte Elnagh E-Van K2 tot de Elnagh E-Van Duo XL met een 2-persoons hefbed achterin de camper. Een aantal modellen is leverbaar met een hefdak en daardoor een tweede bed op het dak.

Lees meer...

Elnagh Baron: compleet en scherpgeprijsd

Van de Elnagh Baron modellen proberen we de prijs zo laag mogelijk te houden. Wij kopen deze daarom in op een Fiat Ducato of Citroën Jumper met 140 pk. en een handgeschakelde versnellingsbak. Keuze uit diverse alkoofcampers en halfintegralen voor een comfortabele campervakantie.

Lees meer...

Elnagh T-Loft: luxe halfintegraal

De Elnagh T-Loft is een extra luxe uitgevoerde reeks halfintegralen met het zeer praktische hefbed (electrisch bedienbaar). Deze luxe campers kopen we in de regel in met de sterke 140 pk. Fiat Ducato als basisvoertuig. Daarbij kiezen als optie onder andere de 9-traps automatische versnellingsbak met koppelomvormer.

Lees meer...

De exclusieve Elnagh Magnum

De Elnagh Magnum is een prachtige designcamper, zowel van buiten als van binnen. De exclusieve Elnagh Magnum integralen met hun lichte interieurkleuren laten zien hoe mooi Italiaans design kan zijn.

Lees meer...

Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter